CV Leon Verheggen

Studie

  • Universiteit Tilburg, Master Nederlands recht
  • TiasNimbas Business School, Eindhoven, Master of real Estate

Opleiding/overig

  • Assurantie B
  • Stichting opleiding makelaardij, Beëdigd makelaar
  • NEPROM, Projectontwikkeling
  • Diverse taxateursopleidingen tbv. Register Taxateur WOZ, woningen, bedrijfsvastgoed, incourant vastgoed
  • Leiderschapstraining
  • Managementdevelopment, persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling coachend leiderschap
  • Supply Chain Management, Samen Werken in Samenwerken, Ketenacademie, TSM Business School

Werkervaring

2018 aug. – heden  Consultant duurzaamheid
In samenwerking met bureau IBI2 waarbij de nadruk om binnen bedrijven strategisch duurzaamheidbeleid te ontwikkelen tot en met de operationalisering daarvan. Dit met als uitgangspunt de 17 Sustainable Development Goals van de VN en systeemdenken.

2018 jan. – heden  Programmamanager, Platform Ketensamenwerking Zuid
Programmamanagement Platform Ketensamenwerking Zuid waarbij de nadruk op het ontwikkelen van een visie met betrekking tot de koers een aansturing van het platform en een meerjarenprogramma rondom de thema’s vraagbundeling, kennisontwikkeling en innovatie binnen de volledige bedrijfskolom van de bouw.

2016 apr. – aug. 2018  Verandermanager, Bouwbedrijven Jongen
Programmamanager verandertraject en reorganisatie t.g.v. samenvoeging 3 bouwbedrijven (€150mio, 350 medewerkers). Adviesrol directie. Begeleiding missie, visie, strategie traject inclusief operationalisering daarvan.

2001 – 2016 Manager Vastgoedontwikkeling, ZOwonen
Verantwoordelijk voor nieuwbouw, renovatie en herstructurering (€15-30mio, 10 medewerkers). Waarbij gedurende 2 jaar ook de portefeuilles onderhoud – eigen onderhoudsdienst – en vastgoedbeheer (€25mio, 35 medewerkers). Specifieke aandachtsgebieden innovatie, duurzaamheid en ketensamenwerking.

Binnen deze periode als MT-lid verantwoordelijk geweest voor diverse reorganisaties en fusies en opstellen missie, visie, strategietraject en de organisatorische en operationele uitrol daarvan.

1991 – 2001  Directeur Ruijters Taxatie- en expertisebureau
Eindverantwoordelijk als lid directieteam voor acquisitie tot en met uitvoering van 265.000 periodieke taxaties ten behoeve van de Wet WOZ en het uitvoeren van specialistische taxaties ten behoeve van schadeafhandeling, onteigening, bedrijfsovernames en financiering (€5-10mio, 30 medewerkers/50 inhuurkrachten).

1987 – 1991  Verkoopmedewerker/Makelaar, Ruijters makelaardij
Als beëdigd makelaar verantwoordelijk geweest voor acquisitie en verkoop van vastgoedobjecten. Tevens betrokken bij hypotheekbemiddeling, verzekering en taxaties ten behoeve van o.a. hypotheekverstrekking en schadeafhandeling.

Hobby’s:

Ik ben van mening dat een gezonde en frisse geest nodig is om tot de innovatieve oplossingen te komen die we zo hard nodig hebben. Zonder gezond lichaam geen gezonde geest. Daarom start ik de dag met zwemmen. Zwemmen geeft mij de kracht om het beste uit mijzelf te halen. Dat geeft mij iedere dag opnieuw een energieke start. Maak er gebruik van!

Vastgoed manager Leon Verheggen, ervaringsdeskundige, met passie voor ketensamenwerking, energietransitie en duurzaamheid!

NEEM CONTACT MET MIJ OP