Samenwerking Verheggen Management & Consulting

Verheggen Management & Consulting werkt nauw samen met onderstaande partners/opdrachtgevers.

Platform Ketensamenwerking Zuid

Leon Verheggen is binnen Platform Ketensamenwerking Zuid betrokken als programmamanager.

Platform Ketensamenwerking Zuid brengt alle partijen samen uit de bouwkolom, die ambities op het gebied van ketensamenwerking willen waarmaken op basis van verbinden, leren en toepassen. Opdrachtgevers en opdrachtnemers vinden hierbij de inspiratie om gezamenlijk de ontwikkeling in te zetten van een ketengerichte aanpak van elkaars (bouw)opgave om deze innovatiever, duurzamer en leuker te maken.

www.ketensamenwerkingzuid.nl

Verheggen Management & Consulting partner van Platform Ketensamenwerking Zuid

IBI²

Leon Verheggen is werkzaam als consultant duurzaamheid bij IBI².

IBI² (Institute of Biomimicry, Biophylia and Biobased Inovations and Mastermind in cross chain channeling) is ontstaan vanuit innovatie in de meubelindustrie maar is op dit moment breed werkzaam op het vlak van duurzaamheid. Dit gebeurt vanuit een krachtig netwerk van duurzaamheidsspecialisten. De activiteiten omvatten het volledige spectrum van het opstellen van duurzaamheidsvisies en ambities tot en met de effectuering daarvan binnen ondernemingen inclusief opleiding en training. Werken aan een duurzame wereld staat centraal. Inmiddels is het Platform Duurzame Dwarsdenkers opgericht waar partijen (overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven) die voorop willen lopen in duurzaamheid met elkaar in verbinding staan.

www.duurzamedwarsdenkers.nl.
www.ibi2.nl

Verheggen Management & Consulting partner van IBI 2 Academy

KPE

Leon Verheggen is werkzaam als docent bij KPE – NTI-Bouwkunde – Module Informatiemanagement.

KPE is een kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare opleidingspartner voor alle organisaties en medewerkers in de bouw- en vastgoedbranche. KPE levert een hoogwaardige bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door het vergroten van kennis, vaardigheden en het professionaliseren van houding en gedrag.

KPE vertaalt actuele ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk van de medewerkers door het bieden van oplossingsgerichte producten en diensten. KPE maakt daarbij gebruik van wetenschappelijke en gevalideerde inzichten en baseert haar bedrijfsvoering op continuïteit en wederzijds voordeel.

www.kpe.nl

Verheggen Management & Consulting partner van IBI 2 Academy